Evolution Avtal

Evolution Avtal – Säkerställer din avtalshantering

Evolution Avtal säkerställer en effektivare uppföljning av organisationens avtal. Du behöver inte längre vara orolig för att ett avtal löper ut utan din vetskap, att ett avtal som du hade tänkt säga upp förlängs eller ödsla tid för att hitta giltighetstiden. Allt det här och mycket mer hjälper Evolution Avtal dig att ta hand om. Låter inte det oerhört skönt?

Hur fungerar det?

I Evolution Avtal har ni möjlighet att hantera olika typer av avtal. Vilka avtalstyper som ska finnas avtallägger ni själv upp i ett eget register. Detta leder i sin tur till en underlättad utsökning av specifika avtalstyper.

Avtalsmodulen är ett sätt att hålla ordning på de avtal som finns, oavsett om dom är avslutade, aktuella eller löpande, och gör det möjligt att skilja på avtalsregistreringarna från andra typer av registreringar. I samband med avtalsregistreringen kan användaren också koppla det aktuella avtalsdokumentet.

Med hjälp av en effektiv behörighetsstyrning bestämmer ni vem som har rätt att registrera avtal och vilka som sedan ska få notifieringar om avtal som håller på att gå ut. Detta innebär att systemet meddelar de ansvariga för avtalen när åtgärder behöver vidtas och håller ordning på förlängningsperioder samt när avtalen blir inaktuella. Ni bestämmer själva tidsramen för när påminnelserna ska skickas ut.

Rapporter ger dig fullständig kontroll

Med hjälp av rapporter går det att söka fram avtal per avtalstyp, handläggare, avdelning och inom ett specifikt tidsintervall. Detta gör att det är lätt att ta ut statistik och följa upp vilka avtal som löper ut under en viss tidsperiod eller för att ta fram den mängd avtal där en viss person står som ansvarig. Rapporterna stödjer olika sorteringsalternativ och kan dessutom exporteras till ett flertal fil-typer.

Det här hjälper Evolution Avtal bland annat dig med:

  • Du får en snabb överblick av vad avtalet gäller
  • Vem som var avtalstecknare
  • Kategorisering och sortering av avtal
  • Avtalets giltighetstid
  • När uppsägning senast bör ske
  • Hur många månader som avtalet automatiskt ska förlängas
  • Vem avtalspartnern är

Vill du veta mer om modulen eller komma i kontakt med kunder som använder sig av den, kontakta då gärna oss.

Gå tillbaka och läs mer om våra andra moduler               Kontakta oss