Användarträff 2015

Välkommen till EssVisions användarträff 2015

En inspirerande dag om effektivitet med spännande föreläsare och föredrag för dig och dina kollegor.

Nu är det dags för användarträff och årets tema är effektivitet. Nedan kan du läsa om några av träffens talare. Vi hoppas att ni har möjlighet att komma och vi ser fram emot att träffa er!

Talare:

Malin Gutestam föreläsare om hjärnskap. Malin kommer föreläsa om hur ett hållbart ledarskap, med medvetenhet om hur du tar vara på hjärnans resurser, bidrar till ökad organisationseffektivitet inklusive ökning av egen och medarbetares motivation och välbefinnande.
Maria Sundén IT-planeringschef på Regions Jönköpings Län kommer att ta er med på en resa hur Region Jönköpings Län använder Evolution för en effektiv dokumenthantering och publicering av information direkt från systemet till hela organisationen.
Mattias Jansson Utvecklingsansvarig på EssVision berättar om senaste nyheterna i Evolution.

Självklart kommer det även finnas tid för diskussionsforum för Evolution där ni kan prata med oss och andra kunder.

När: 2015-10-20 kl. 09.00 – 16.00
Vart:
Stockholm Waterfront Congress Centre
Anmälan: Fyll i formuläret till höger för att anmäla dig till EssVisions användarträff. Deltagaravgiften är 995 SEK per person. Avgiften är exklusive moms och faktureras innan konferensen. Sista datum för anmälan är den 5 oktober, men skicka in din anmälan redan nu för att reservera din plats. Vill du anmäla flera personer från din organisation? Skriv då namnen på personerna och ev. specialkost i Övrigt-fältet.

Anmälan är stängd